PS Logistics. transporta mercaderies no només per Europa sinó por tot el món, carreguem i descarreguem amb flexibilitat i amb la màxima qualitat. Treballar amb PS Logistics es garantia d'eficiència i un estalvi de temps i diners. La base del nostre èxit és la nostra atenció pels detalls i la cura que tenim pel nostre negoci.

Cada client és important

Responem a les seves necessitats logístiques amb professionalitat i eficiència. Ens encarreguem del procés complert, des de l'aprovisionament de les seves mercaderies fins a la distribució i tot el relacionat. Som especialistes en transports terrestres: càrrega completa i grups d'importació i exportació per tota Europa, emmagatzematge i logística integral.

Sobre nosaltres

La confiança és la nostra base per la cooperació

Els negocis cada cop més es concentren en la seva pròpia activitat. Això els fa forts i els permet destacar entre la multitud. PS Logistics, nascuda com una companyia de transports, compta ja amb molta experiència internacional. Amb el temps, PS Logistics s'ha dedicat a reduir les preocupacions de transport dels seus clients, proporcionant solucions personalitzades i serveis logístics. Això fa que PS Logistics igui un proveïdor de serveis logístics modern que dirigeix i gestiona el procés en la seva totalitat. Sempre estem preparats per ajudar als nostres clients, davant qualsevol dificultat. La confiança és la nostra base per la cooperació.

Visió

El creixement mundial del transport de mercaderies i les necessitats creixents de logístiques a llarg plaç incrementen la complexitat i la dinàmica del procés de transport. Això fa que sigui necessària la introducció del concepte de gestió en cadena. PS Logistics voldria ser el director logístic escollit per vostè en aquest cada cop més complex entorn. PS Logistics està satisfet d'actuar com a col.lega dels distribuïdors, buscant sempre una cooperació propera i directa, basada en la confiança.
PS Logistics és part d'una xarxa de proveïdors de serveis logístics, cadascun amb la seva pròpia experiència. Portem els desitjos dels clients i les solucions de la mà. La col.laboració en la logística i la directa comunicació són les nostres polítiques prioritàries, aconseguint un estalvi de costos a totes les parts involucrades.

Fer la cadena més curta estalviant en costos logístics

Els equips operacionals de la part distribuïdora i PS Logistics formen junts el nucli de la tasca logística. Tots els acords operacionals es fan partint de la base de contactes 1 a 1, directament i sense intervenció de tercers. Cada persona és responsable de la supervisió de la seva part. Així fem la cadena més curta, i aconseguim una cooperació més organitzada i uns costos reduïts: per totes les parts involucrades.

Transport i distribució

Conscients de la urgència i amb molta cura pels detalls

Les línies curtes i el contacte directe fan el procés ràpid i fiable. La relació amb els nostres clients comporta implicació dels dos bàndols. No és un procés simple. Les relacions a llarg plaç estan basades en una planificació consistent del transport, essent conscients de la urgència i amb molta cura pels detalls. Cada tasca de transport comença amb un estudi intensiu de com ha de ser gestionat el transport. Discutim les diferents opcions, per exemple quan es poden combinar comandes, quan estan plens o quan es requereix un transport personalitzat. L'eficiència òptima i la flexibilitat són els nostres principis bàsics.

Xarxa a tota Europa

Tots els destins dins d'Europa estan al nostre abast, encara que tradicionalment França, Holanda, Bèlgica, Alemanya i Gran Bretanya han sigut les nostres zones per serveis parcials y comandes complertes. La cooperació propera amb la nostra xarxa per tota Europa implica un servei eficient, uns temps de transport curts i una entrega segura de les seves mercaderies a destí.

Sempre traçable

PS Logistics disposa dels equipaments més moderns, cobrint les necessitats tècniques i ambientals actuals. Cada transport pot ser traçat a qualsevol lloc i en qualsevol moment, gràcies a l'avançat equipament de GPS.

Magatzem

Portant els desitjos i els requeriments junts

L'emmagatzematge és un factor de connexió dins del concepte de gestió en cadena. Portem els desitjos dels clients i els seus requeriments junts, i proporcionem suport al emmagatzematge, als transbords y empaquetats. Pregunta'ns pels nostres serveis sobre:

  • • Emmagatzematge i transbords
  • • Crossdocking
  • • Recollida de comandes
  • • Reempaquetament
  • • Serveis de duanes, inclosos dipòsits duaners

Ready to do something?